Ultrasoon celstimulatie

Vraag hoe u vandaag nog een jongere en stralende huid kunt krijgen

Liefs, Rosalie

De 3-in-1 behandeling

GeneO+, de 3-in-1 behandeling voor huidverjonging en anti-aging.

Anbos

Ultrasoon celstimulatie

celstimulatie

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen. 

Wat zijn de voordelen van Ultrasoon:

Tijdens ons intakegesprek zal ik met je bespreken of de Ultrasoon behandeling een geschikte techniek is voor jouw huid. Ook bespreken we hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat. 

Geneo+

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het beste resultaat te komen is afhankelijk van je wensen en eventuele huidproblemen. Geneo+ kan ook ingezet worden in een combinatie met andere behandelingen. Tijdens het intake gesprek maken we een huidscan en bespreken we welke reis wij samen gaan maken om jouw beste huidconditie te bereiken.

Beeldmerk Huidinstituut Rosalie

Reviews

Gemiddeld beoordeeld met een 4,9!
4.7/5

Je hebt een mooie huid, dus houd je huid ook mooi!