Afspraak maken

Door het ruime aanbod aan behandelingen kan het voor jou heel onoverzichtelijk worden om een juiste keuze te maken. Mijn advies: kies voor de tijd die jij graag wil besteden aan jezelf en jouw huid. Bij ‘opmerkingen’ kan je altijd even aangeven of je bepaalde wensen hebt of wat jouw voorkeur van behandeling is. Is een bepaalde voorkeur of wens niet haalbaar in de gekozen tijdsduur, dan wordt er persoonlijk contact opgenomen om samen te kijken naar een passende oplossing.

Afspraak maken?

Kennismaken?

Ben je nog nooit bij Huidinstituut Rosalie geweest en kom je voor huidverbeterde behandelingen, boek dan de Kennismakingsbehandeling van 90 minuten.
Voor huidverbetering en huidverzorging is het belangrijk om voldoende informatie te krijgen over jouw huid en jouw lichamelijke conditie (ziekte, stress e.d.).

De behandeling begint met een warm welkom, een uitgebreide intake en een professionele huidscan met de Observ520. Aansluitend krijg je een korte gezichtsbehandeling met een intensief masker afgestemd op jouw wensen en huidbehoefte. Aan het eind van de kennismakingsbehandeling krijg je een compleet huidadvies gebaseerd op onze bevindingen.

Zo maak jij kennis met ons en wij met jou!

Mocht jouw dag of tijdstip er helemaal niet bij staan, bel, whatsapp of e-mail ons gerust, dan kijken we samen voor een ander tijdstip.

We hopen je snel te zien!

Liefs Rosalie