Microneedling

Draai de tijd terug met deze iconische behandeling!

Het babyhuidje dat je bij je geboorte had, blijft helaas niet je hele leven zo soepel, stevig en egaal. In de loop der jaren verouderd je huid en raakt deze beschadigd. Littekentjes, pigmentvlekken, onzuiverheden of ontstekingen, rosacea of striae kunnen ontstaan en je onzeker maken. En dat terwijl het vaak goed te behandelen is!  Ben jij klaar om de tijd terug te draaien en jouw huid in de beste conditie te krijgen? 

Liefs, Rosalie

REWRITE YOUR SKIN HISTORY

Vernieuw jouw huid en wis de tekenen van huidbeschadiging!

Wat is microneedling?

Huidverbeterende behandeling in Valkenburg

Microneeldling is een behandeling waarmee je als het ware je huid zelf weer aan het werk zet om zich te vernieuwen!

Door middel van de dermapen maken we met miniscule, steriele naadjes, kleine gaatjes in je huid. Je ziet deze naaldjes niet tijdens je behandeling en het wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. 

Tijdens de behandeling worden actieve ingrediënten ingebracht in je huid, die extra diep in je huid worden opgenomen. 

Door deze combinatie wordt je celdeling gestimuleerd en wordt er collageen en elastine aangemaakt. Dit zijn de bouwstoffen die jouw huid weer voller, gladder en strakker maken. Littekens, fijne lijntjes en oneffenheden zullen minder zichtbaar worden of helemaal verdwijnen. Hoe klinkt dat?

Voor wie is Microneedling?

Microneedling is een prachtige behandelingstechniek en kan op de meeste huiden toegepast worden. Wanneer je geen huidproblemen hebt kan je microneedling inzetten om je huid mooi te houden. Daarnaast zet ik microneedling in bij:

Tijdens ons intakegesprek zal ik met je bespreken of de Dermapen behandeling een geschikte techniek is voor jouw huid. Ook bespreken we hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat. 

Wat is het resultaat van microneedling?

Met microneedling halen we prachtige resultaten. We maken soms járen van huidbeschadiging ongedaan. De kracht van de Dermapen zorgt voor:

Wil je weten wat microneedling voor jouw huid kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje!

Reviews

Gemiddeld beoordeeld met een 4,9!
4.7/5
Cadeaubon

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het beste resultaat te komen is afhankelijk van je wensen en eventuele huidproblemen. Microneedling kan ook ingezet worden in een combinatie met andere behandelingen. Tijdens het intake gesprek maken we een huidscan en bespreken we welke reis wij samen gaan maken om jouw beste huidconditie te bereiken.

Doet microneedling pijn?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren, wel kan het onprettig aanvoelen. De diepte, de conditie van je huid en het te behandelen gebied bepaalt hoe gevoelig microneedling is. Geen zorgen, pijnstillers zijn niet nodig en ik zorg dat je zo min mogelijk ongemak ervaart. 

microneedling, dermapen 2

Hoe werkt Microneedling?

Een microneedling behandeling werkt diep in de huid en verhelpt opgedane huidschade. 

Stap 1

Met de Dermapen worden miniscule gaatjes in je huid gemaakt om het herstellende vermogen van de huid te activeren. 

Stap 2

Er worden huidverbeterende ingrediënten ingebracht die tot diep door kunnen dringen in de diepere huidlagen voor maximaal effect.

Stap 3

Je huid zet zichzelf aan het werk, door celvernieuwing en de aanmaak van elastine en collageen. Een stralende huid!

Nazorg adviezen microneedling

Zorg ervoor dat je het te behandelen huidgebied zo min mogelijk blootstelt aan de zon en/of de zonnebank. Zowel 14 dagen voor als na de behandeling.

Als je huid zich gaat herstellen kunnen zich kleine korstjes vormen. Zit hier niet aan, je kunt dan (nieuwe) littekentjes krijgen.

Gebruik de juiste verzorgingsproducten en maken-up. Ik adviseer je hierin tijdens de behandeling. 

Ga de dag van de behandeling niet intensief sporten, naar de sauna en beoefen geen andere activiteiten waarbij je overmatig zweet.

Wanneer mag ik geen microneedling?

Als je ziek bent (griep) of als je gezondheid op andere wijze niet goed is, bijvoorbeeld door een langdurige aandoening, overleg dan altijd vóór je afspraak met mij. 

Bij bepaalde medische behandelingen en/of medicijngebruik is microneedling soms niet verstandig. Dit nemen we door tijdens het intake gesprek.

In sommige gevallen kunnen we niet behandelen bij een koorstlip. We kijken dan samen naar een alternatief. 

Bij zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode is de huid gevoeliger. Dat betekent niet dat er geen behandeling mogelijk is, maar voorzichtigheid is geboden. Ik behandel je alleen wanneer dit goed is voor jouw huid.

Je hebt een mooie huid, dus houd je huid ook mooi!