Geneo+

Vraag hoe je vandaag nog een jongere en stralende huid kunt krijgen!

Liefs, Rosalie

De 3-in-1 behandeling

GeneO+, de 3-in-1 behandeling voor huidverjonging en anti-aging. De drie technieken van de Geneo+ behandeling:

OxyGeneo zuurstofbehandeling

TriPollar radiofrequentie

Ultrasoon celstimulatie

geneo+

OxyGeneo zuurstofbehandeling

OxyGeneo

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat. 

Wat zijn de voordelen van OxyGeneo:

Tijdens ons intakegesprek zal ik met je bespreken of de Oxygeneo behandeling een geschikte techniek is voor jouw huid. Ook bespreken we hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat. 

Geneo+
geneo

TriPollar radiofrequentie

TriPollar

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

Wil je weten wat de TriPollar radiofrequentie techniek voor jouw huid kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje!

geneo

Ultrasoon celstimulatie

celstimulatie

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen. 

Wat zijn de voordelen van Ultrasoon:

Tijdens ons intakegesprek zal ik met je bespreken of de Ultrasoon behandeling een geschikte techniek is voor jouw huid. Ook bespreken we hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat. 

Ultrasoon celstimulatie
Geneo+

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het beste resultaat te komen is afhankelijk van je wensen en eventuele huidproblemen. Geneo+ kan ook ingezet worden in een combinatie met andere behandelingen. Tijdens het intake gesprek maken we een huidscan en bespreken we welke reis wij samen gaan maken om jouw beste huidconditie te bereiken.

Beeldmerk Huidinstituut Rosalie

Je hebt een mooie huid, dus houd je huid ook mooi!