Kennismakings­behandeling

Is het jouw allereerste behandeling bij Huidinstituut Rosalie? Dan maak ik graag kennis met jou en jouw huid!

Liefs, Rosalie

INTAKE

Bij Huidisntituut Rosalie wordt er tijd voor jou gemaakt! Wordt er gekeken naar de prachtige vrouw achter haar kwetsbare huid. 

Intake met de observe

Voordat jij jezelf overgeeft aan mijn vertrouwde handen is het fijn om elkaar eerst wat beter te leren kennen. Dit gebeurt tijdens jouw eerste behandeling in de salon. In plaats van direct plaats te nemen in de wellnessbank, nemen we plaats aan de ronde tafel om een vragenlijst in te vullen (medicatie, voeding, leefstijl) en elkaar wat beter te leren kennen. 

In dezelfde ruimte wordt er een huidscan gemaakt met de Observ520. Deze huidscan brengt met 6 foto’s de verschillende huidlagen in beeld. Geeft een blik in de toekomst en maakt zichtbaar wat er speelt in de diepere huidlagen. Denk hierbij aan roodheid, fijne lijntjes en pigmentatie.

 

Wat houdt de intake in?

Voordat jij plaats mag nemen in de (desgewenst) warme wellnessbank, wil ik jou en je huid eerst wat beter leren kennen. Dat is de reden dat we beginnen met een intakegesprek. 

Wat zijn de voordelen van een intake:

Tijdens ons intakegesprek zal ik met je bespreken welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Ook bespreken we hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat. 

Wat verwachten we van jou?

Tijdens de intake verwacht Rosalie dat jij haar het vertrouwen geeft en eerlijk de vragenlijst invult. Besluit je na de intake het behandelplan aan te willen gaan, dan wordt er een commitment van jou verwacht. Dat betekent dat wij samen gaan werken aan jouw huidwens/klacht en daarvoor zijn zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik aan gekoppeld.

Jij gaat thuis aan de slag met jouw huid, met de producten welke geadviseerd zijn door Rosalie. Alleen dan kan het gewenste resultaat ook echt behaald worden. 

Beeldmerk Huidinstituut Rosalie

Reviews

Gemiddeld beoordeeld met een 4,9!
4.7/5

Je hebt een mooie huid, dus houd je huid ook mooi!