Over Rosalie

Drijfveren

Als klein slechthorend meisje was aanraking de gemakkelijkste manier om contact met andere te krijgen. Gesprekken kon ik niet goed horen, waardoor lichamelijk contact voor mij heel fijn en waardevol was. Een 1 op 1 gesprek voelde voor mij altijd erg fijn en vertrouwd. Geen ‘ruis’ op de achtergrond, puur de andere persoon en ik.

Dat is waarom dit vak op mijn lijf geschreven is. Echt in contact zijn met mensen, letterlijk lichamelijk contact, het 1 op 1 zijn en de ander in mijn behandelstoel alle aandacht en liefde geven dat ik geven kan.

De liefde die ik daarnaast voor de huid heb ontwikkelt is zo groot! Het is zo’n ontzettend mooi orgaan. Ze beschermt onze vitale organen, ze regelt onze lichaamstemperatuur, ze laat ons kou, warmte, jeuk, druk en trillingen voelen, zorgt voor de aanmaak van vitamine D en gaat vochtverlies tegen.

Mijn kijk op de huid

De huid laat ook zien wanneer je niet zo lekker in je vel zit, je darmen niet goed functioneren. Dat kan zich uiten in een onrustige huid en soms zelf eczeem. De huid kan haar glow verliezen waardoor zij er dof uit ziet. Het verlies aan stevigheid en elasticiteit door vochttekort of het ouder worden, door invloed van hormonen of medicatie. Pigment vlekken veroorzaakt door de zon of bijvoorbeeld antibiotica.

Al deze symptomen kunnen er voor zorgen dat jij je onzeker voelt. Je gezicht is het eerste wat mensen van je zien en als dat iets is wat jouw onzeker maakt, zorgt dat ervoor dat je niet straalt, je je liever verschuilt.

Dat is wat ik zo mooi vind aan het vak. Door te werken met eerlijke hoogwaardige producten, voedingssupplementen en verschillende behandelmethodes kan ik jou helpen naar een mooie gezonde huid.

Door goed te luisteren naar jouw wensen, kunnen we samen een behandelplan uitstippelen met een product- en behandeladvies op maat. Ik kijk er naar uit om jou te helpen naar een mooie gezonde huid!

Onstaan

Naast de liefde voor de huid heb ik nog 4 andere liefdes in mijn leven. Drie daarvan zijn mijn kinderen. Charlotte (2005), Quinten (2008) en Fabiënne (2011). Met hun probeer ik zoveel mogelijk mooie herinneringen te maken. 

De andere liefde is voor mijn vriend Manuel. Sinds 2014 zijn wij samen en pendelt Manuel heen en weer tussen Rotterdam en Valkenburg om ook voor zijn 2 kinderen te zorgen.

Lieve groet,

Rosalie van der Burg