Anti-ageing led mask

Deze behandeling is een aanvulling op andere behandelingen om je huid extra te verjongen.

Het rode licht voert je mee naar een zonnige dag. Laat je volledig ontspannen terwijl de energie je huidcellen binnen stroomt, je DNA beschermt, je huid een boost geeft en jij na de behandeling direct resultaat ziet!

Liefs, Rosalie

ANTI-AGING & HUIDSTRUCTUUR VERBETERENDE LED THERAPIE IN VALKENBURG

Je huid verjongen en verbeteren was nog nooit zo makkelijk!

Anbos

Wat is het anti-ageing LED masker?

Huidverbeterende behandeling in Valkenburg

We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite. Voor effectieve en aangename anti-ageing treatments en huidverbeterende behandelingen zit je bij Huidinstituut Rosalie goed. Op basis van natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces, bied ik verschillende behandelingen aan.

Waar bestaat de behandeling uit?

Wat is het resultaat van een behandeling?

Met de LOOkX Anti-ageing LED mask halen we prachtige resultaten. We maken soms járen van huidbeschadiging ongedaan. De kracht van het LED mask zorgt voor:

Wil je weten wat LED mask voor jouw huid kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje!

Beeldmerk Huidinstituut Rosalie

Duurzaam verjongen

led therapie

Rimpels, verslapping, fijne lijntjes… Bij het ouder worden daalt het energieniveau in de huidcellen en krijgen deze tekenen van veroudering vrij spel. Chirurgische ingrepen kunnen uitkomst bieden, maar pakken de oorzaak van het probleem niet aan. LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, doet dat wel. 

De geschiedenis

Deze technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt tegenwoordig toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen. In de ruimte, maar ook in professionele salons. Neem het LOOkX Anti-ageing & Huidstructuur verbeterende LED mask. Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huideigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. 

LED mask

Regelmatig een behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Er wordt op een natuurlijke manier aan duurzame huidverbetering en –verjonging gewerkt met direct zichtbaar resultaat, en dat zonder het ongemak en de risico’s van plastische chirurgie en klassieke vormen van licht- en fototherapie (laser, cold laser, IPL). Geef je huid, haar energie volume en jonge uitstraling terug! 

Wat kun je verwachten?

Van een kuur bestaande uit 15 tot 30 minuten LED therapie in combinatie met een behandeling met fruitzuren kun je het volgende verwachten: 

Behandeling 1

Een gehydrateerde huid met een egalere teint en een mooie glow

Behandeling 2

Zichtbaar minder fijne lijntjes 

Behandeling 3

Zichtbaar meer volume

Behandeling 4

De huid ziet er voller, frisser en jeugdiger uit 

Ik adviseer 2 tot 4 keer per jaar een kuur te volgen, aangevuld met elke 6 weken een onderhoudsbehandeling in combinatie met een anti-ageing treatment. Zie je graag nog meer resultaat? Deze kuur kan verlengd worden tot maximaal 12 openvolgende behandelingen voor een natuurlijk ‘facelift’ effect. 

Cadeaubon

Voordelen van het Anti-ageing LED masker therapie:

  • Geschikt voor elke huidtype
  • De meest comfortabele en ontspannende anti-ageing behandeling op de markt, en bovendien volledig pijnloos
  • Klinisch (door NASA) bewezen resultaatBevat monochromatisch LED’S dat 100 keer meer energie af geeft aan de cellen. 
  • Omdat sprake is van ‘koud’ LED, wordt geen warme afgegeven in de cel en blijven ingrediënten intact en actief in de huid.

Contra-indicaties

Als je onder behandeling van kanker bent (bestraling, chemokuur of anders) mag je niet worden behandeld met het LOOkX Anti-ageing LED mask. 

Als je ontstekingen in het gelaat hebt, zoals een oogontsteking of kaakontsteking, mag je niet behandeld worden met het LOOkX Anti-ageing LED mask.

Als je de koorts hebt mag je niet behandeld worden met het LOOkX Anti- ageing LED mask. 

Als je epilepsie hebt mag je alleen behandeld worden met het LOOkX Anti-ageing LED mask na overleg met je behandelend arts.

Bij twijfel over andere aandoeningen gebruikt ik het LOOkX Anti-ageing LED mask pas, als u om advies en goedkeuring heeft gevraagd aan de huisarts of behandelend arts.

Contraindicaties