IK SKIN Perfection

Eerlijke en duurzame kwaliteitsproducten,een innovatief cosmeticamerk, hoogwaardige huidverbeterende producten die zacht zijn voor de meest gevoelige huid en daadkrachtig werkzaam bij elk denkbaar huidprobleem. Dat is IK SKIN Perfection.

Liefs, Rosalie

IK SKIN Perfection: Natuurlijke huidverzorging

ikskin

Wat houdt de behandeling in?

IK SKIN Perfection

Door het unieke en persoonlijke 4 fasen behandelprogramma wordt jouw huid klaargestoomd voor het beste resultaat op lange termijn. Als eerste wordt de huid in balans gebracht. Nadat de huid een langere periode in evenwicht is, wordt de stap naar huidverbetering gezet. De tijdsduur van dit proces is voor iedere huid anders.

Hoog geconcentreerde serums, daadkrachtige acids en oliën dringen door hun lage pH-waarde diep door in de huid en voeden zo van binnenuit jouw huid. De combinatie van jouw huidverzorging routine thuis en de behandelingen in de salon geven samen gegarandeerd resultaat.

De producten van 'IK SKIN Perfection'

IK SKIN Perfection

IK SKIN Perfection werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten, die uitvoerig zijn getest. Bij cosmeticagebruik is helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten voornamelijk ‘synthetische’ stoffen bevatten, die slecht zijn voor de gezondheid.

ikskin

Voor wie is de behandeling?

Voor ieder huidprobleem heeft IK SKIN Perfection een oplossing.  Heb je last van specifieke huidklachten zoals rosacea/couperose of eczeem, met passende behandelingen kunnen ook deze klachten tot maximale huidverbetering komen.

Het 'no-label'

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. IK Skin Perfection werkt met 100% natuurlijke actieve werkstoffen (groene cosmeceuticals), die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid. Alle verpakkingen van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – groene cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.

Werkzame ingrediënten - cosmeceuticals

Ik Skin perfection

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. 

Door de hoge dosering werkstoffen in combinatie met de lage pH-waarde zorgen wij voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!

Contra-indicaties

Van jong tot oud, IK SKIN is bij iedere huid in te zetten. Het blijft altijd belangrijk om veranderingen in medicatie, voeding, stress, zwangerschap, allergie of andere ingrijpende gebeurtenissen vooraf aan de behandeling kenbaar te maken. 

Er gelden voor deze behandelingen geen contra-indicaties.

Contraindicaties
Beeldmerk Huidinstituut Rosalie

Reviews

Gemiddeld beoordeeld met een 4,9!
4.7/5

Je hebt een mooie huid, dus houd je huid ook mooi!