OxyGeneo zuurstofbehandeling

Een jonge en stralende huid na 1 behandeling? Dat kan met de OxyGeneo 3-in-1 super boost treatment!

Liefs, Rosalie

De 3-in-1 behandeling

Geneo+, de 3-in-1 behandeling voor huidverjonging en anti-aging.

Geneo+

OxyGeneo zuurstofbehandeling

OxyGeneo

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat. 

Wat zijn de voordelen van OxyGeneo:

Tijdens ons intakegesprek zal ik met je bespreken of de Oxygeneo behandeling een geschikte techniek is voor jouw huid. Ook bespreken we hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat. 

Geneo+

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het beste resultaat te komen is afhankelijk van je wensen en eventuele huidproblemen. Geneo+ kan ook ingezet worden in een combinatie met andere behandelingen. Tijdens het intake gesprek maken we een huidscan en bespreken we welke reis wij samen gaan maken om jouw beste huidconditie te bereiken.

Beeldmerk Huidinstituut Rosalie

Reviews

Gemiddeld beoordeeld met een 4,9!
4.7/5

Je hebt een mooie huid, dus houd je huid ook mooi!